Bine ați venit!       

Manifestarea a fost creditată de către Colegiul Medicilor din România cu 18 puncte EMC prin anexa nr. 7139/07.09.2018.

Stimaţi colegi, dragi prieteni,

Vă invităm cu mare bucurie la ediţia aniversară a Cursului Internaţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie, Terapie Intensivă şi Medicină de Urgenţă (EAST Anesthesia) care va avea loc în perioada 27 - 29 Septembrie în Chişinău, Republica Moldova. Cursul se va organiza în conjucţie cu Al 5-lea Congres Naţional al Societăţii de Anesteziologie şi Reanimatologie din Republica Moldova (SARRM), precum şi cu ediţia a 28-a a Congresului European Society for Computing and Technology in Anesthesia and Intensive Care (ESCTAIC). 

Decizia de a organiza acest eveniment în Chișinău, Republica Moldova, după ce ani la rând am fost obișnuiți ca toamna să ne întâlnim în Timișoara, are la bază numeroase argumente.

Anul 2018 este un an special pentru românii de pretutindeni. Încă din anul 2014 Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă s-a unit cu Societatea de Anesteziologie și Reanimatologie din Republica Moldova, organizarea unui eveniment științific comun fiind o continuare logică a acestei înfrățiri.

Pentru mulți din colegii noștri ar fi prima vizită în Republica Moldova și în Chișinău, iar capitala Chișinău - „Orașul din piatră albă” ne va aştepta cu brațele deschise să îi descoperim frumuseţile și împrejurimile.

Organizarea acestei manifestări științifice internaționale în Republica Moldova este susținută de asemenea de European Society of Anesthesiology (ESA), care va acorda atât endorsementul științific al manifestării cât și organizarea mai multor sesiuni științifice speciale ale ESA în cadrul acestei manifestări comune.

Având în vedere toate aceste considerente, întâlnirea de la Chișinău devine un eveniment special atât în contextul colaborării între SRATI - SARRM cât și în perspectiva dezvoltării specialității noastre la nivel regional.

Manifestarea va fi creditată cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România (CMR) și de către Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (OAMGMAMR).

Avem certitudinea că împreună cu dumneavoastră vom reuşi să facem acest eveniment memorabil în acest an al aniversării Centenarului Marii Uniri!                                            

 

Cu aleasă şi deosebită consideraţie,

Preşedinte Curs,                                                                     Director Curs,

Prof. Dr. Dorel SĂNDESC                                                  Conf. Dr. Ovidiu BEDREAG

Vicepreședinte SRATI                                                           Secretar Adjunct SRATI         

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

VISIT MOLDOVA: